20 Νοεμβρίου 2016


10 Οκτωβρίου 2016

(δείτε επίσης και το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και τις σχετικές δημοσιεύσεις στον τύπο: EΡT, Πρώτο Θέμα, Χανιώτικα Νέα, Νέα Κρήτη)8 Σεπτεμβρίου 2016Η Βασιλική Νικολετοπούλου εξασφάλισε χρηματοδότηση από το εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Έρευνας (ERC) για Νέους Ερευνητές Starting (Investigator Grant award), για την έρευνα της στο ΙΜΒΒ!


(δείτε επίσης και το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και τις σχετικές δημοσιεύσεις στον τύπο: ΕΡΤ, ΕφΣυν, Νέα Κρήτη, Χανιώτικα Νέα)25 Ιουλίου 2016


Απονεμήθηκε στην Χριστίνα Πλουμή η αναγνωρισμένου κύρους υποτροφια του Ιδρύματος Μποδοσάκη για να συνεχίσει τις διδακτορικές σπουδές της στο εργαστήριο!

8 Ιουνίου 2016
Ο Κωνσταντίνος Παλικαράς εξασφάλισε χρηματοδότηση από το εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα AXA Research Fund για να τις μεταδιδακτορικές σπουδές του στο εργαστήριο!


(δείτε επίσης και το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και τις σχετικές δημοσιεύσεις στον τύπο: CretaLive, Νέα Κρήτη, Πατρίς)9 Μαΐου 2016


Απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Παλικαρά η αναγνωρισμένου κύρους υποτροφια του Ιδρύματος Μποδοσάκη για να συνεχίσει τις μεταδιδακτορικές σπουδές του στο εργαστήριο!

25 Απριλίου 2016

(δείτε επίσης και το σχετικό Δελτίο Τύπου καθώς και τις σχετικές δημοσιεύσεις στον τύπο: EKT, Ημερησία, ΕφΣυν, Νέα Κρήτη, Πατρίς)11 Απριλίου 2016


Προκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΒΙΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» του Τμήματος Ιατρικής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
4 Φεβρουαρίου 2016


Ο Θάνος Μεταξάκης εξασφάλισε χρηματοδότηση από το εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Marie Curie Individual Fellowships για να πραγματοποιήσει το ερευνητικό του πρόγραμμα στο εργαστήριο!27 Ιανουαρίου 2016Ο Κώστας Παλικαράς διακρίθηκε με το βραβείο DeLill Nasser Early-career award από την Genetics Society of America (GSA)!